Sjokkerer med monsterlår: - Det er helt sykt. Det er ut av en annen verden!

Lunde Pedersen er i ferd med å bli skøytegigant.

MONSTERLÅR: Slik så Sverre Lunde Pedersens lår ut etter 10 000-meteren i VM på enkeltdistanser i februar. Foto: Privat (tilsendt av Generalsekretær i Norges Skøyteforbund, Halvor Lauvstad - med samtykke fra Lunde Pedersen)
MONSTERLÅR: Slik så Sverre Lunde Pedersens lår ut etter 10 000-meteren i VM på enkeltdistanser i februar. Foto: Privat (tilsendt av Generalsekretær i Norges Skøyteforbund, Halvor Lauvstad - med samtykke fra Lunde Pedersen) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NB! Etter publisering av denne saken ble vi gjort oppmerksomme på at vi har trykket bilder av feil lår. Dagbladet og Norges Skøyteforbund beklager dette.

Oppdatert sak her: Her er de ekte lårene til Sverre Lunde Pedersen.

(Dagbladet): Sverre Lunde Pedersen er hverken like stor fysisk eller merittert som Sven Kramer, men nærmer seg stadig. 22-åringen er i ferd med å bli en gigant på skøyteisen.

Nå viser Norges nye skøytekonge frem sine massive skøytelår.

- Det er monsterlår som jeg kun har sett på kroppsbyggere tidligere. Det viser hvor maskin Sverre er. Neste år blir han uslåelig, sier generalsekretær i Norges Skøyteforbund, Halvor Lauvstad, til Dagbladet.

- Det er et rått syn. Sverre er maskin. Lårene er anatomisk sett fantastiske. Han har noen muskler og blodårer ut av en annen verden. Det er helt sykt, skryter lagkompis Espen Hvammen.

Bildet er tatt etter 10 000-meteren i VM på enkeltdistanser i februar.

- Da gjorde det veldig vondt, og laktatverdiene var ekstremt høye. Det er vel slik lårene blir når man trener slik vi gjør, forteller Lunde Pedersen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.