Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gutt (11) ble venn med Messi-familien

Sjokkert av drømmemøte: - Kan ikke tro det

Mackenzie O'Neill (11) fikk noen helt spesielle lekekamerater i sommerferien.

FOTBALLSTJERNE: En britisk mor ble overrasket da hun så hvem sønnen spilte fotball med. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

Lionel Messi og Argentina klarte ikke å gå til topps i Copa America denne gangen heller, og det er som vanlig landets stjernespiller som får det meste av kritikken.

I etterkant av det store mesterskapet, tok Messi og familien turen til Antigua for å slappe av og få fred og ro.

Familien til 11 år gamle Mackenzie O’Neill ferierte også på øya i Karibia, og det var her den unge fotballentusiasten fikk et møte han seint vil glemme.

Ble lekekamerater

Unggutten er stor fotballfan, og kjenner naturligvis til Messi. Derfor kunne han knapt tro sine egne øyne da verdensstjerna dukket opp på en øy 6500 kilometer fra hjemmet i London.

O'Neill hadde ingen lekekamerater med på turen, men det problemet ble snart løst.

- Messi var med familien sin på stranda. Jeg var alene, og spilte fotball like ved der de var. Faren hans, Jorge, kastet en ball til meg og spurte om jeg ville være med dem i stedet. Jeg spilte fotball sammen med Messi og sønnen Thiago (6) i 45 minutter, forteller 11-åringen til den argentinske avisa Ole, blant annet gjengitt av Evening Standard.

Messi har kjent kona, Antonella Roccuzzo, siden de var fem år gamle, og sammen har de sønnene Thiago (6), Mateo (4) and Ciro (1).

STJERNEMØTE: Lionel Messi og Mackenzie O'Neill. Foto: Instagram / https://www.instagram.com/mcc111000/
STJERNEMØTE: Lionel Messi og Mackenzie O'Neill. Foto: Instagram / https://www.instagram.com/mcc111000/ Vis mer

Nye vennskap

Messi og familien bodde på en luksuriøs villa i Jumby Bay i Antigua, og O'Neill familien holdt til ikke langt unna. Barcelona-spillerens engelskkunnskaper er bare så som så, og det var kona som oversatte for Mackenzie. Og selv om Messi ikke snakker engelsk, fikk barneskolegutten plukket opp noen fotballtips likevel.

- Bare å se hvor dyktig han var med ballen, var nok tips for meg, sier Mackenzie. Etter fotballøkta var det tid for bading.

- Det var veldig gøy å leke med Leo i vannet. Han oppførte seg som en helt normal pappa. Jeg la også merke til at Messi synes det var gøy å se sønnen leke med andre barn, forteller briten.

Rørende farvel

11-åringen skryter av fotballferdighetene til Messis sønn, og da turen gikk mot slutten ønsket han å ta farvel på skikkelig vis med sin nye venn.

- Den siste kvelden Messi-familien var her, lekte jeg med Thiago og ga ham fotballen min.

- Men han kom løpende etter meg på stranda og insisterte på at jeg skulle beholde den. Etterpå sa Messi og kona farvel til meg med store smil om munnen. Jeg kommer aldri til å glemme dem.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media