- Sjokkert Drillo i spillerkrangel

Egil Drillo Olsen skal ha blitt dyttet opp mot veggen, og måtte se på mens Wimbledon- og Chelsea-spillere sloss etter kampen i går.

Krangelen i spillertunnellen ble avfeid som en mindre hendelse av Chelsea-ledelsen etter kampen på Stamford Bridge.

Men ifølge News of The World i dag var Drillo midt i det som utviklet seg til veritabelt slagsmål mellom en rekke spillere fra de to lagene.

- Olsen ble dyttet opp mot veggen og fortalte noen at han aldri hadde vært med på noe liknende. Slossingen var så ille at politiet ble tilkalt, men før de ankom hadde spillerne blitt atskilt, sier et øyenvitne.

Avisa skriver at Chelsea-kaptein Dennis Wise og Wimbledon-backen Keith Cunningham var de verste kamphanene. Cunningham skal ha blitt sprutet med leskedrikk og svarte med å angripe Wise. Flere andre blandet seg inn med knyttneveslag og dytting.

- Wimbledon-trener Mick Harford og spiss John Hartson involverte seg også. Dommeren blåste i fløyta og gjorde sitt beste for å skille partene, sier vitnet.

Chelsea-manager Gianluca Vialli bekrefter bataljen mellom spillerne.

- Det er best å si ikke for mye for alles skyld. Vi må vente på dommerens rapport, sier Vialli.

Dommer Peter Jones har allerede varslet det engelske fotballforbundet om hendelsen. Både Chelsea, Wimbledon og spillerne kan vente seg bøter og tiltaler.

MYE Å TENKE PÅ: Egil Drillo Olsen og Wimbledon-sjef Sam Hamman må regne med tiltale etter at spillerne sloss på vei til garderoben.