Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kubrat Pulev kysset reporter under intervju

Sjokkert etter bokserens stunt. Nå går hun til søksmål

- Motbydelig og ydmykende, sier Jennifer Ravalo.

KYSS: Bokseren Kubrat Pulev kysset plutselig reporteren på munnen. Video: Vegas Sports Daily Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kubrat Pulev vant i helga på knockout mot Bogdan Dinu fra Romania. Etter kampen ble han tilsynelatende så glad at han ikke klarte å styre seg.

Han klinte rett og slett til, og kysset Vegas Sports Daily-reporter Jennifer Ravalo midt på munnen på direktesendt TV. Opptrinnet fikk stor oppmerksomhet, og mange omtalte Pulevs stunt som «upassende».

Nå har reporteren bestemt seg for å gå til sak. Det melder flere medier, blant andre The Independent og Sky News.

- Jeg ble sjokkert og flau og visste ikke helt hva jeg skulle gjøre i den situasjonen. Han tok tak i rumpa mi og bare lo og gikk. Det han gjorde føltes motbydelig og ydmykende. Ingen kvinne skal behandles slik, sier hun ifølge Sky News.

- Vi er ikke venner

Nettstedet Ravalo jobber for, reagerte sterkt. Ravalo hevder de to møttes for første gang under kampen, mens Pulev i en tweet etter kampen mente at de to er venner.

- Dere har kanskje sett klippet. Reporteren er en venn av meg, og etter kampen var jeg så glad at jeg ga henne et kyss. Vi lo av det begge to og takket hverandre, skrev han.

Ravalo hevder overfor The Independent at Pulev spurte om hun kunne fjerne klippet.

- Jeg fjernet det ikke, men jeg postet det, for jeg ville at folk skulle se det. Jeg ville at han skulle holdes ansvarlig. Vi var ikke venner, ei heller i et romantisk forhold. Han hadde ingen rett til å kysse meg.

Merittert

Nå har hun altså engasjert en advokat som skal se på saken.

Pulev regnes som en av verdens beste boksere, og skulle i 2017 møtte den britiske stjerna Anthony Joshua. Bulgareren måtte derimot kaste inn håndkle med skade.

Pulev har tidligere tapt mot Vladimir Klitsjko. Pulev står med 27 seire og ett tap på 28 proffkamper.

Før tapet mot Klitsjko, var Pulev sleivkjefta.

- Han har alt du trenger for å bli verdensmester, men han har ikke noe hjerte. Han er som ei jente, sa Pulev, ifølge Sky Sports.

- Jeg er en mann for framtida. Hans tid er over, fortsatte Pulev.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!