Sjokkert Håland

Alf Inge Håland er sjokkert og skuffet etter at Drillos VM-tropp ble offentliggjort. - Jeg ble oppriktig lei meg da 'Drillo' klokken 15.00 idag fortalte meg at jeg ikke var med i troppen, sier en skuffet Alf Inge Håland til Dagbladet :på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rosenborgs Vegard Heggem ble vurdert foran Håland da Drillo tidligere idag tok ut VM-troppen. Heggem har vært forfulgt av skader og har i år ikke fått vist hva han er god for. Håland har hatt en meget god sesong i engelsk Premier League. Den anvendelige jærbuen har vært en av nøkkelspillerne på årets Leeds-lag.

- Prestasjonene på klubblaget har alltid vært avgjørende for landslagsuttak, 'Drillo' har nok gått vekk fra dette prinsippet i mitt tilfelle, sier 'Alfi'.

Håland var med under USA-VM for fire år siden, dengang var han en av overraskelsene da 'Drillo' offentligjorde USA-troppen.

- Jeg har snakket med Gunnar (Halle red.anm.) og en del av de andre landslagskollegaene etter uttaket. Gutta har vist sympati og støttet meg, sier en sliten Håland noen timer etter uttaket var et faktum.

Det var ventet at Alf Inge Håland og Gunnar Halle sloss om én ledig VM-plass før privatkampene mot Mexico og Saudi-Arabia. Leeds-kollegaene fikk spille fra start i hver sin kamp. Gunnar Halle spilte en god kamp mot Mexico, mens Alf Inge Håland aldri fikk vist hva han var god for mot et saudi-arabisk mannskap med kun 8 utespillere.

'Alfi' har liten tro på at kampen mot Saudi Arabia påvirket VM-uttaket for jærbuen:

- Innsatsen mot Saudi-Arabia hadde nok lite å si for uttaket av VM-troppen. Heggem hadde nok kommet med uansett så lenge han gjennomførte U23-semifinalen mot Spania, sier 'Alfi'.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer