Sjokkert og rasende

Frode Andresen knust etter å ha blitt vraket til OL.

VRAKET TIL OL: Nå slakter Frode Andresen skiskytterledelsen. - Jeg håper bare Olympiatoppen tar til fornuft, og ikke går med på dette. Jeg tror alle utøverne også vil synes at dette er helt horribelt, sier han til Dagbladet. 

Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
VRAKET TIL OL: Nå slakter Frode Andresen skiskytterledelsen. - Jeg håper bare Olympiatoppen tar til fornuft, og ikke går med på dette. Jeg tror alle utøverne også vil synes at dette er helt horribelt, sier han til Dagbladet. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Frode Andresen var ikke blant de seks mannlige skiskytterne som i dag fikk klarsignal for sesongens ubestridte hovedmål: OL i Vancouver. Når Dagbladet får tak i 36-åringen er det bare to minutter siden han har fått den tunge beskjeden av idrettssjefen i Skiskytterforbundet, Per Arne Botnan.

Å si at mannen er skuffet er en betydelig underdrivelse. Andresen er knust.

- Jeg har ikke fått summet meg ennå. Jeg er sjokkert, rett og slett. Jeg tør nesten ikke snakke med deg, sier Andresen til Dagbladet.

Raser mot tidlig uttakAller sterkest reagerer han på at OL-uttaket gjøres nå, like før jul, i stedet for etter verdenscuprennene i Ruhpolding, Oberhof og Anterselva på nyåret.

- Det spiller ingen rolle hvem de har tatt ut. Jeg skjønner ikke hvorfor de tar ut laget nå, det har aldri vært gjort så tidlig før. Alle som kan litt om skiskyting vet det. Jeg hadde naturligvis forventet at det ville bli slik denne gangen også. Det de har sagt, var at utøverne til sprint og stafett skulle tas ut etter Ruhpolding. Det lå i kortene, sier Andresen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer