HADDE LOVET HÅNDTRYKK: Både Liverpool-manager Kenny Dalglish og klubbens direktør Ian Ayre sier Luis Suarez (t.v.) hadde lovet å ta Manchester Uniteds franskmann Patrice Evra (t.h.) i hånda før kampen i går. Det skjedde ikke. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
HADDE LOVET HÅNDTRYKK: Både Liverpool-manager Kenny Dalglish og klubbens direktør Ian Ayre sier Luis Suarez (t.v.) hadde lovet å ta Manchester Uniteds franskmann Patrice Evra (t.h.) i hånda før kampen i går. Det skjedde ikke. Foto: Andrew Yates, AFP/ScanpixVis mer

- Sjokkert over at Suarez ikke tok ham i hånda

Og Dalglish beklager at han selv oppførte seg upassende.


(Dagbladet): Først beklaget Luis Suarez at han ikke tok Patrice Evra i hånda før gårsdagens kamp.

Siden publiserte Liverpool beklagelser både fra direktør Ian Ayre og manager Kenny Dalglish.

Begge sier at Suarez på forhånd hadde lovet dem at han ville ta Evra i hånda før avspark. Etter kampen i går, sa Dalglish at han ikke hadde fått med seg at det ikke skjedde. I dag er han skuffet over spilleren sin.

- For å være ærlig ble jeg sjokkert da jeg hørte at spilleren ikke hadde gitt ham hånda etter at jeg ble fortalt tidligere i uka at han ville gjøre det, sier Dalglish.

Beklager intervju-oppførsel Men Dalglish er også selvkritisk. Han var rappkjeftet da han skulle uttale seg etter kampen på Old Trafford i går, og droppet også pressekonferansen.

Nå legger han seg flat og beklager også sin egen oppførsel:

- Som Ian sa tidligere, har vi alle et ansvar for å representere denne klubbeb på en passende og skikkelig måte, og det gjelder like mye meg som Liverpool-manager. Da jeg snakket på TV etter gårsdagens kamp, hadde jeg ikke sett det som skjedde. Men jeg oppførte meg ikke på en måte som er passende for for en Liverpool-manager under det intervjuet, og det ønsker jeg å beklage, sier Dalglish.

United takker Liverpool Spillerforeningens leder Gordon Taylor ber om at FA må følge opp saken. Kanskje kommer de uforbeholdne beklagelsene fra alle nivåer i Liverpool til å redde Suarez unna mer trøbbel.

Han har nylig sonet åtte kampers karantene for de rasistiske kommentarene mot Evra som dannet bakteppet for gårsdagens konflikt.

Manchester United har i dag takket Liverpool for beklagelsene.

- Alle på Old Trafford ønsker å legge dette bak seg. Historien til våre to store klubber er preget av suksess og en rivalisering uten sidestykke i britisk fotball. Dette bør være fokuset i framtida for alle de som elsker disse klubbene, skriver United på sin nettside.

SÅNN SKAL DET GJØRES: Skottene Alex Ferguson og Kenny Dalglish demonstrerer korrekt utført håndtrykk etter kampen i går. Foto: Jon Super, AP/Scanpix
SÅNN SKAL DET GJØRES: Skottene Alex Ferguson og Kenny Dalglish demonstrerer korrekt utført håndtrykk etter kampen i går. Foto: Jon Super, AP/Scanpix Vis mer