Sjokkert over Molde-oppførsel

- Molde-spillerne var grisespillere, sier Moss-spiller Øyvind Svenning. I kveld spiller Molde mot Tromsø på Alfheim. TIL-kaptein Roger Lange advarer mot «filme-Hulsker».

Molde-spillerne har fått gjennomgå for sin oppførsel på banen så langt denne sesongen. Flere Rosenborg-spillere sa i fra etter kampen på Lerkendal. Etter Molde-Moss på Røkkeløkka sist helg har mossekråkene reagert.

- Jeg har aldri før møtt et lag som Molde. De var grisespillere. Det må jo gå an å være fair - og ikke ufin - selv om man skal spille fysisk tøft, sier Øyvind Svenning, som er leid ut fra Rosenborg til Moss denne sesongen.

Dårlig stempel

I pausen mot Molde måtte 21-åringen skifte trøye. Grunn: Den gule drakta var revet i stykker av en Molde-spiller.

- Bernt Hulsker ville visst ha med seg trøya mi hjem, sier Svenning med et smil til Moss Avis.

Molde-veteran Knut Anders Fostervold liker dårlig at laget nå er i ferd med å få et dårlig rykte.

- Det er veldig uheldig at vi har fått rykte som et surt og humørløst lag. Det er ikke slik jeg opplever MFK. Men vi har fått et dårlig stempel, og det er opp til oss spillere å gjøre noe med det, sier Fostervold til Romsdals Budstikke.

Mener Hulsker filmer

- Det ble veldig mye fokus rundt vår oppførsel etter kampen mot Rosenborg, og så skjer det en del ting i kampen mot Moss som slett ikke er bra. Dermed er vårt dårlige rykte et faktum. Jeg opplever oss imidlertid ikke som sure. Det er mange lag som sutrer minst like mye som oss. Vi skal alle sammen jobbe for å bli kvitt dette lite hyggelige stempelet, og begynner med kampen mot Tromsø, sier 29-åringen.

Roger Lange retter en pekefinger mot Molde-spiller Bernt Hulsker allerede før kampen på Alfheim er i gang. Han mener Hulsker har en tendens til å «filme» seg til straffer.

- Det er en forbannet uting. Han bør holde seg på beina når han kan, sier Lange til Nordlys.

Hulsker har så langt i år fått to straffer.

- Jeg er enig i den kritikken han har fått så langt i år. Jeg synes begge straffene han har fått i år er filming, sier TIL-kapteinen.

(Dagbladet.no)