Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjokkert Rekdal

Vålerenga-sjef Kjetil Rekdal slår tilbake etter påstandene mot investor Øystein Stray Spetalen. Utelukkende fordi han vil ha ro.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rekdals ankomst i mars i fjor skulle være begynnelsen på å bygge Vålerenga til et topplag i norsk eliteserie. Hittil har han - foruten et opprykk - gjennomgått gamle arkiver. Der har han funnet, etter eget utsagn, sjokkerende opplysninger om hvordan klubben er blitt drevet siden 1984.

Det var sist Vålerenga var å karakterisere som et norsk topplag.

- Det har ikke vært kontroll. Jeg vil ikke peke på en konkret person, men det har vært amatørmessig. Det har ikke vært så nøye, litt sånn på «halv tolv», sier Rekdal til Dagbladet.

Personene som i siste nummer av Økonomisk rapport går hardt ut mot Stray Spetalen, er alle blant dem som har fulgt Vålerenga i årene før Rekdal. En av dem, Ole Jacob Frich, er faktisk enig med Rekdal.

Men sjefen sjøl vil ha slutt på utspillene.

- Jeg håper dette var siste gangen det kom et slikt oppgulp. Jeg håper de greier å la det være, sier Rekdal, som likevel ikke vil utstede en «kom-og-besøk-meg-på-brakka»-invitasjon til kritikere.

Nå håper han bare ikke bråket de siste dagene skremmer sponsorene bort fra de nyopprykkede.

Hele Norges coronakart