Sjokkert Yaya Touré må gjemme seg for innpåslitne damer

- Noen ganger lurer jeg på hva de tenker med.

FLAUT: Yaya Touré får mye oppmerksomhet fra damene på balløya. Det liker han ikke. Foto:  AP/Jon Super/NTB Scanpix
FLAUT: Yaya Touré får mye oppmerksomhet fra damene på balløya. Det liker han ikke. Foto: AP/Jon Super/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester City-spiller Yaya Tourè er tatt ut til Afrikamesterskapet som starter 17. januar. Han mister blant annet viktige kamper mot Arsenal hjemme og Chelsea borte når han ikler seg drakta til hjemlandet Elfenbenskysten.

Det er dårlig nytt for Manchester City-fans rundt om i verden. Men for hovedpersonen selv kan det være en lettelse å forlate England for en stund.

Sunday People skriver nemlig at pågående kvinner på den engelske balløya irriterer den høyreiste 31-åringen. Og han har sin egen måte å bli kvitt problemet på.

- Jeg gjemmer meg. Du må skifte telefonnummer ofte for å bli kvitt dem, fordi de har gode kontakter. Men du kan ikke leve uten telefonen som du bruker til dagligdagse ting, sier Yaya Touré til et magasin i hjemlandet.

- Flaut Yaya Touré er lykkelig gift med kona Gineba, men det stopper ikke kvinner som har lagt sin elsk på midtbanespilleren.

- Noen ganger lurer jeg på hva de tenker med. Det er flaut. Det var ei som flørtet åpenlyst med meg. Det var virkelig sjokkerende. Hun spurte etter telefonnummeret mitt, og jeg ga henne feil nummer for å komme meg unna, sier Yaya Touré.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.