Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sjokkert

Styreleder i Aalesunds fotballklubb, Arne Aambakk, stiller seg uforstående til sexanklagene Berit Riise kom med på direkten i TV2s Tabloid i går.

- Hvis det eventuelt har vært et forhold mellom to personer, så er det i så fall bare de to som vet noe om det, sier styreleder i Aalesunds Fotballklubb, Arne Aambakk.

Han fikk hakeslepp under «Tabloid »i går. Berit Riise rettet sexanklager på direkten mot Aalesund-trener Ivar Morten Normark.

- Aambakk, min mann og jeg hadde et fint oppklaringsmøte og jeg fikk en unnskyldning. Han avviser det, og spiller sjokkert. Jeg blir veldig provosert. Jeg maktet ikke flere løgner, sier Riise.

Dette benekter Aambakk.

- Har ikke peiling

- Vi har ikke hatt et eneste møte om dette temaet hos oss, sa Aambakk til Dagbladet etter «Tabloid»-sendingen .

- Dette er sjokkerende. Jeg har ikke peiling på hvorfor hun blander seksuelle ting inn i dette. Det kan være for å skape usikkerhet. Det kan ikke være noe annet motiv bak det, sier han.

Etter at Dagbladet fikk bekreftet hos både Normark og Riise at påstandene om trakassering vitterlig var et tema på møtet, tok Dagbladet ny kontakt med Aambakk.

- Det er et korrekt at vi diskuterte en samtale mellom Riise og Normark, som gikk ut på at han hadde gitt henne noen råd. Det ville hun ha seg frabedt, men jeg tolket ikke denne konflikten som en sak om sex-trakassering, sier Aambakk. Aalesund har ikke tenkt å gi seg i denne konflikten.

- Vi vil ha en dialog. Det er viktig at agentene ikke legger premissene. Vi i fotballen må også få lov til å være med på å bestemme, mener Aambakk.

Ingen beløp

- Hvor mye vil dere kreve for Riise?

- Vi har aldri gått ut med noe krav eller beløp. Men vi er forberedt på å finne en konstruktiv og grei løsning. Det kan godt hende at vi går med på en prestasjonsrettet løsning som gir oss betaling i forhold til hans prestasjoner.

- Vil det si at dere nødvendigvis ikke vil kreve 1,3 millioner kroner?

- Vi mener vi har krav på 1,3 millioner kroner. Men jeg ser ikke bort fra at vi ender opp med et lavere beløp eller en annen mer prestasjonsrettet betalingsform.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling