- Sjokkert

Styreleder i Aalesunds fotballklubb, Arne Aambakk, stiller seg uforstående til sexanklagene Berit Riise kom med på direkten i TV2s Tabloid i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Hvis det eventuelt har vært et forhold mellom to personer, så er det i så fall bare de to som vet noe om det, sier styreleder i Aalesunds Fotballklubb, Arne Aambakk.

Han fikk hakeslepp under «Tabloid »i går. Berit Riise rettet sexanklager på direkten mot Aalesund-trener Ivar Morten Normark.

- Aambakk, min mann og jeg hadde et fint oppklaringsmøte og jeg fikk en unnskyldning. Han avviser det, og spiller sjokkert. Jeg blir veldig provosert. Jeg maktet ikke flere løgner, sier Riise.

Dette benekter Aambakk.

- Har ikke peiling

- Vi har ikke hatt et eneste møte om dette temaet hos oss, sa Aambakk til Dagbladet etter «Tabloid»-sendingen .

- Dette er sjokkerende. Jeg har ikke peiling på hvorfor hun blander seksuelle ting inn i dette. Det kan være for å skape usikkerhet. Det kan ikke være noe annet motiv bak det, sier han.

Etter at Dagbladet fikk bekreftet hos både Normark og Riise at påstandene om trakassering vitterlig var et tema på møtet, tok Dagbladet ny kontakt med Aambakk.

- Det er et korrekt at vi diskuterte en samtale mellom Riise og Normark, som gikk ut på at han hadde gitt henne noen råd. Det ville hun ha seg frabedt, men jeg tolket ikke denne konflikten som en sak om sex-trakassering, sier Aambakk. Aalesund har ikke tenkt å gi seg i denne konflikten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer