Sjokkerte dansker: - Hahahaha

Nicklas Bendtners overgang til F.C. København slo ned som ei bombe i nabolandet.

SYRLIG STIKK: Nicklas Bendtner kommer med syrlig stikk etter klubbyttet. Video: FC København og NTB Scapix. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Like før midnatt kom sjokkbeskjeden: Nicklas Bendtner er klar for F.C. København. Dermed er en lang Rosenborg-saga endelig over for dansken, som knapt har trent med trønderne de siste månedene.

Nyheten slo ned som ei bombe også i Danmark, hvor Ekstra Bladet holdt Deadline Day-sending i forbindelse med at overgangsvinduet i flere større ligaer stengte i går kveld.

De tre i studioet i den danske avisa kunne knapt tro Bendtner-nyheten som etter hvert tikket inn, og avisas sportssjef Allan Olsen sparer ikke på kruttet i dag morges:

«Nicklas Bendtner til FCK! Hahahaha» er tittelen hans på en kommentar.

Olsen kaller overgangen «den største danske overgangsbombe i nyere tid», og mener ankomsten er en «granat i Superligaen».

Olsen syns det er kult med Bendtner i FCK, samtidig som han skriver at «vi skal være kritiske». Den danske angriperen har fått en kontrakt på fire måneder, noe som kan tyde på at manager Ståle Solbakken også er i tvil om hva dansken kan levere.

«Uansett hvor kult det er med Nicklas Bendtner, så er risikoen for en gedigen fiasko også til stede», skriver Olsen, som mener Solbakken «tog røven på alle».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer