Villarreal

Sjokkerte fansen: -Ta den av!

Det er ikke bare i Norge at «Maskorama» har tatt av. Også Spania, Villarreal og Gerard Moreno (29) er bitt av basillen.

SUPERSTJERNE: Gerard Moreno er Villarreal-supporternes store helt. Foto: Janek Skarzynski / POOL / AFP
SUPERSTJERNE: Gerard Moreno er Villarreal-supporternes store helt. Foto: Janek Skarzynski / POOL / AFP Vis mer
Publisert

Sesongen 2020/2021 ble et av tidenes beste sett med Villarreal-øyne. Klubben, kjent som «den gule ubåten», tok seg både til overflaten, og til toppen av Europa League etter at Manchester United ble slått i finalen.

For å minnes det, så var innbyggere av byen Vila-real invitert til å se en mini-dokumentar for å minnes den fantastiske sesongen.

På slutten av dokumentaren inntraff en noe bisarr scene. For i Spania, så vel som i Norge, så har programmet «Mask Singer», Spanias svar på «Maskorama» blitt tatt godt i mot.

Det var derfor flere som rynket på brynet da speakeren under fremvisningen henta frem en person, ikledd en maskot-drakt og en gigantisk maske.

STEMPLING: Alvaro Morata ble først grisetaklet alene med keeper, så ble han stemplet i hodet, før han måtte se seg slått på straffer av Real Madrid i den spanske supercupen. Vis mer

Etter å danset rundt på scenen ba speakeren «maskoten» om å fjerne masken sin, slik man har gjort under programmet.

Sangen som ble spilt var «Me quedo» av Aitana og Lola Indigo. Uttrykket «me quedo» er spansk for «jeg blir».

Etter å ha fått supporterne til å synge med på diverse sanger, og gitt vekk flere hint, så snudde spilleren seg rundt og viste draktnummeret «2027». Deretter var det duket for for å be maskoten om å fjerne masken.

- Ta den av, ta den av, ta den av!, skrek suppoterne taktfaste sammen med speakeren, mens den mystiske maskoten danset rundt på scena.

Etter at supporterne hadde skreket lenge nok, dro maskoten av seg maska. Under gjemte det seg et kjent fjes.

- Der er han! Gerard Moreno, 2027! Tidenes målscorer i Villarreals historie har skrevet ny kontrakt til 2027! En av de flotteste nyhetene på lenge, hylte speakeren til stående applaus fra supportere.

Gerard Moreno, som også var med i den spanske landslagstroppen, har gått gradene i klubben, og var den som scoret målet som sikret ekstraomganger mot Manchester United i Europa League-finalen.

Moreno endte på andreplass over toppscorere i LaLiga foregående sesong. Han endte på 23 mål, det samme som Real Madrids Karim Benzema. Det var tidligere Barcelona-spiller Lionel Messi som hadde flest med 30 mål.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer