Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sjokkerte lagkamerater måtte skille rasende Costa og Oscar

Ampert på Chelsea-trening, ifølge The Telegraph.

AMPERT: Diego Costa og Oscar skal ha røket i tottene på hverandre på dagens Chelsea-trening. Foto:
Reuters / Dylan Martinez / NTB Scanpix
AMPERT: Diego Costa og Oscar skal ha røket i tottene på hverandre på dagens Chelsea-trening. Foto: Reuters / Dylan Martinez / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er engelske The Telegraph som skriver at sjokkerte lagkamerater måtte gå imellom Diego Costa og Oscar på dagens Chelsea-trening. Daily Mirror omtaler også saken.

De to skal ha føket i tottene på hverandre etter at Oscar taklet Diego Costa i det som omtales som en «vanvittig» takling i knehøyde på spissen. Taklingen skal ha vært en hevntakling etter at Costa først taklet Oscar hardt.

- Oscars takling var vanvittig, det var rett i kneet til Costa, og det kunne gjort stor skade. Det utløste bråk mellom dem, og de andre spillerne måtte stoppe det, sier en kilde til avisa.

Det kom også meldinger om at spillerne hadde slått mot hverandre, men et øyevitne hevder at duoen ble dratt fra hverandre før episoden eskalerte ytterligere.

Diego Costa er ikke akkurat kjent for å være svigermors drøm på fotballbanen, men det er Oscar som får hovedskylden for at spillerne havnet i en krangel.

Oscar har seinere gått ut på Twitter og sagt at det ikke var noe krangel på trening (se meldingen i høyremargen).

Chelseas nye manager, Guus Hiddink, skal ha tatt episoden med knusende ro. Spillerne skal også ha fleipet om bråket etter treningen.

Chelsea møtet Scunthorpe United på Stamford Bridge i FA-cupen førstkommende søndag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media