Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjokkerte Premier League-stjerner raser etter angrep fra egne fans

- Det er motbydelig og skammelig.

FORBANNA: West Bromwich-spiller Chris Brunt fikk en mynt kastet i ansiktet av en egen supporter etter tapet for Reading i FA Cupen. Foto: Scanpix
FORBANNA: West Bromwich-spiller Chris Brunt fikk en mynt kastet i ansiktet av en egen supporter etter tapet for Reading i FA Cupen. Foto: Scanpix Vis mer

(Dagbladet): West Bromwich-supporterne var forbanna etter at laget deres røk ut av FA Cupen i dagens femte runde-kamp mot Reading. Etter 3-1-tapet rettet de sinnet mot egne spillere.

Verst gikk det utover veteranen Chris Brunt (31), som fikk et kutt under øyet etter å ha blitt truffet av en mynt.

- Jeg gikk mot fansen etter kampen da de trodde det var greit å kaste en mynt mot en av deres egne spillere. Det er motbydelig og skammelig, forteller Brunt.

- Kriminelt Brunts uttalelser er blant andre gjengitt av Daily Mail. West Bromwich-backen har forståelse for at fansen var misfornøyde etter dagens kamp, men slakter oppførselen deres.

Det gjør også manager Tony Pulis. 58-åringen er i harnisk og ber politiet ta affære.

- Det er en gutt som har spilt over 300 kamper for denne klubben som har fått et kutt under øyet. Det er ikke akseptabelt. Jeg håper politiet involverer seg, ikke tenk på klubben, for dette er kriminelt, sier Pulis.

- Veldig opprørt Reading-manager Brian McDermott forteller at klubben vil samarbeide med politiet for å finne den skyldige. Bildene fra hendelsen etter kampen viser blant annet Brunt etter at han har blitt truffet.

I dialog med supporterne gir han klart uttrykk for hva som hadde skjedd.

- Det er en av de verste hendelsene jeg har sett. Han kom inn i garderoben etterpå og var veldig opprørt. Enhver ordentlig supporter vil være totalt knust over det som har skjedd. Han har et kutt like under øyet, en tomme fra å faktisk treffe ham i øyet, forteller Pulis.

West Bromwich ligger på 14. plass i Premier League. Neste lørdag møter de Crystal Palace hjemme på The Hawthornes.