Sjokkerte Premier League-stjerner raser etter angrep fra egne fans

- Det er motbydelig og skammelig.

FORBANNA: West Bromwich-spiller Chris Brunt fikk en mynt kastet i ansiktet av en egen supporter etter tapet for Reading i FA Cupen. Foto: Scanpix
FORBANNA: West Bromwich-spiller Chris Brunt fikk en mynt kastet i ansiktet av en egen supporter etter tapet for Reading i FA Cupen. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): West Bromwich-supporterne var forbanna etter at laget deres røk ut av FA Cupen i dagens femte runde-kamp mot Reading. Etter 3-1-tapet rettet de sinnet mot egne spillere.

Verst gikk det utover veteranen Chris Brunt (31), som fikk et kutt under øyet etter å ha blitt truffet av en mynt.

- Jeg gikk mot fansen etter kampen da de trodde det var greit å kaste en mynt mot en av deres egne spillere. Det er motbydelig og skammelig, forteller Brunt.

- Kriminelt Brunts uttalelser er blant andre gjengitt av Daily Mail. West Bromwich-backen har forståelse for at fansen var misfornøyde etter dagens kamp, men slakter oppførselen deres.

Det gjør også manager Tony Pulis. 58-åringen er i harnisk og ber politiet ta affære.

- Det er en gutt som har spilt over 300 kamper for denne klubben som har fått et kutt under øyet. Det er ikke akseptabelt. Jeg håper politiet involverer seg, ikke tenk på klubben, for dette er kriminelt, sier Pulis.

- Veldig opprørt Reading-manager Brian McDermott forteller at klubben vil samarbeide med politiet for å finne den skyldige. Bildene fra hendelsen etter kampen viser blant annet Brunt etter at han har blitt truffet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer