Sjokkerte stjernene: Bayern tar avspark, like etterpå ligger ballen i nettet

- Tidenes raskeste scoring i Bundesliga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Hoffenheim - Bayern München 1-2 (1-1)

(Dagbladet): Bayern München fikk en marerittstart mot Hoffenheim i kveld. Allerede etter åtte sekunder (!) lå ballen i nettet bak keeper Manuel Neuer (ble senere justert til ni sekunder).

Det skal sannsynligvis være ny Bundesliga-rekord ifølge den offisielle Bundesliga-profilen på Twitter.

Og på toppen av det hele var det Bayern München som hadde avspark.

Bayern-spillerne spilte ballen mellom seg i noen korte trekk, før Jerome Boateng sleivet ballen til Kevin Volland, som ikke gjorde noen feil alene med Neuer.

- Det er en kjempebrøler i Bayern Münchens forsvar. De blir straffet. Det er en sjokkåpning, uttalte kommentatoren på Eurosport.

Det står 1-1 i oppgjøret etter at Thomas Müller utliknet like før hvilen. Müller fikk også en scoring annullert for hands.

Kvarteret før slutt fikk hjemmelaget straffespark, men forsøket til Eugen Polanski gikk i stolpen før den traff Neuer og ble klarert. Det var Jerome Boateng som forårsaket straffesparket. Han fikk sitt andre gule kort og dermed utvisning.

Men Bayern ga ikke opp, og i det 90. minuttet scoret Robert Lewandowski vinnermålet fra kloss hold etter en vakkert hælpasning i forkant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.