Skiskyting

Sjokkerte: - Vanvittig

- Jeg psyket meg selv ut.

PALLPLASS: Ingrid Landmark Tandrevold på siste etappe. Foto: NTB
PALLPLASS: Ingrid Landmark Tandrevold på siste etappe. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Uten Marte Olsbu Røiseland og Tiril Eckhoff var Norge levnet få sjanser på stafetten torsdag.

Men Karoline Knotten, Ida Lien, Ragnhild Femsteinevik og Ingrid Landmark Tandrevold leverte varene.

Det norske laget kjempet i toppen hele veien. Sverige med Öberg-søstrene på de to siste etappene var overlegne, mens Tandrevold måtte gi tapt for Tyskland på siste runde. Dermed ble det tredjeplass.

- Akkurat nå er jeg irritert på meg selv, jeg psyket ut meg selv på siste etappe. Denise Hermann er en god spurter, og jeg trodde ikke på det. Men jeg er veldig stolt av disse jentene i dag, sa Tandrevold til TV 2 etter målgang.

FLAU: Skiskytter Ingrid Landmark Tandrevold vil helst bare glemme dette NRK-intervjuet fra 2012. Reporter: Melina Pambou. Video: NRK / Rødt Kort / Pambou. Vis mer

- Norge har virkelig imponert meg. Jeg setter terningkast seks på alle løpere, kommenterte Ole Kristian Stoltenberg på TV 2.

- Det er helt vanvittig. Vi håpet på topp tre, og det fikk vi. Det er en ordentlig lagseier, kommenterte Ole Einar Bjørndalen.

- Pallen her i dag. Det hadde ikke jeg sett for meg. Tre ekstraskudd, mesterlig på standplass. Alle leverer på topp, sier Ola Lunde på NRK.

Knotten, som gikk en god første etappe for Norge, var også fornøyd.

- Vi skulle være offensive, og det var lov med ett ekstraskudd. Jeg tror dette blir bra. Jeg er fornøyd, morsomt å være litt mer på hugget og godt at sisterunden gikk så bra, sa Knotten til TV 2.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer