Simone Biles

Sjokkexit for OL-stjerna

Simone Biles er ute av lagfinalen i turn, det bekrefter USA Gymnastics til USA Today.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

TOKYO/OSLO (Dagbladet): Under lagøvelsen i turn var det flere som hadde store forhåpninger til USA, og favoritten Simone Biles.

Biles er av mange anerkjent som kanskje tidenes beste turner. I løpet av sin karriere har hun tatt fire OL-gull, og kan vise til svimlende 19 VM-gull i turn.

Under den innledende sprangøvelsen var det ikke den vanligvis dominerende Biles som møtte opp. Hun maktet nemlig å bare fullføre halvannen tvist i luften, mens hun egentlig skulle ha fullført to og en halv, melder Washington Post.

Etter å ha slitt med landingen stoppet hun på 13,766 i poeng, som er godt under poengsummen hun vanligvis leverer. Kort tid etter forsvant Biles fra gulvet sammen med en trener.

Biles skal nå være strøket fra de offisielle listene og NBCs kommentatorer skal nå ha uttalt at det ikke skal være en skade på den amerikanske superstjerna.

Grunnen skal angivelig være mentale årsaker, ifølge kommentatorene hos den amerikanske kanalen. De hevder å ha snakket med en av USAs trenere, som skal ha fortalt dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer