Sjokkmeldinger

Det kommer urovekkende meldinger om hvorfor stjerna Raheem Sterling har forlatt VM.

UROVEKKENDE: Raheem Sterling har forlatt VM i Qatar og returnert til England etter meldinger om et væpnet innbrudd i hans bolig. Familiemedlemmer skal ha vært til stede. Foto: NTB
UROVEKKENDE: Raheem Sterling har forlatt VM i Qatar og returnert til England etter meldinger om et væpnet innbrudd i hans bolig. Familiemedlemmer skal ha vært til stede. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres!

AL KHOR/OSLO (Dagbladet): Raheem Sterling var ikke involvert i søndagens kamp mellom England og Senegal. Det engelske fotballforbundet (FA) skrev halvannen time før kampstart at Chelsea-spilleren går glipp av kampen med det som blir omtalt som «familiære årsaker».

BBC hevder at væpnede mennesker skal ha brutt seg inn i huset til Sterling i London og stjålet verdisaker, og at dette skal være grunnen til at stjernespilleren ikke var å se på fotballbanen i Qatar søndag.

Hendelsen skal ha skjedd lørdag kveld, og Sterlings familie skal ha vært inne i hjemmet da aksjonen fant sted. Sterling har tre barn, men det er ikke bekreftet hvor vidt de var til stede under innbruddet.

Også den anerkjente journalisten Matt Law i The Telegraph melder om det samme seint søndag kveld på Twitter.

- Sterling har bestemt seg for å returnere til Storbritannia for å sjekke familiens velvære, men håper å returnere til Qatar hvis omstendighetene er riktige, skriver Law.

The Times omtaler også saken.

Kane fikk Sterling-spørsmål

- Familien er alt for Raheem Sterling. Det var en svært urovekkende hendelse hjemme hos ham. Sterling er forståelig nok veldig rystet over det, og veldig bekymret for familien sin, så han reiser hjem, skriver The Times-journalist Henry Winter på Twitter.

England kaptein, Harry Kane, fikk spørsmål om situasjonen til Sterling på pressekonferansen etter søndagens kamp mot Senegal:

- Tankene våre er hos han og familien. Det er aldri lett å se en lagkamerat slite med det. Vi må ta det dag for dag. Det viktigste er at han tar den beste beslutningen for familien.

England spiller kvartfinale mot Frankrike 10. desember.

ENGLANDS KAPTEIN: Harry Kane. Foto: AP
ENGLANDS KAPTEIN: Harry Kane. Foto: AP Vis mer

Ville ikke utdype

Også England-sjef Gareth Southgate ble spurt om Sterling etter søndagens kamp.

- Raheem drar tilbake til England. Vi må gi ham tid til å komme seg og være der for familien, det er det viktigste nå, vi må gi ham rom for det, sa Southgate på pressekonferansen.

REISER HJEM: Raheem Sterling (t.v) shaker hands med Gareth Southgate. Foto: AFP
REISER HJEM: Raheem Sterling (t.v) shaker hands med Gareth Southgate. Foto: AFP Vis mer

Southgate ville ikke utdype noe om hva som har skjedd, han viste bare til pressemeldingen.

- Det hadde ikke noe å si for laguttaket. Jeg tilbrakte mye tid med Raheem i morges. Du har dager hvor ting skjer og du må håndtere det. Han er på vei hjem. Vi ønsker ikke å gå i detaljer for å gi ham ro. Det er ikke ideelt for gruppa foran en stor kamp, men individidet er viktigere enn gruppa i slike øyeblikk, fortsatte landslagssjefen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer