Sjokknederlag for Serena Williams i første runde

Overraskende slått ut av Virginie Razzano i Roland-Garros.

OVERRASKELSE: Hjemmehåpet Virginie Razzano ble overraskende for sterk for Serena Williams i første runde i Roland-Garros. Foto: SCANPIX/REUTERS/Benoit Tessier
OVERRASKELSE: Hjemmehåpet Virginie Razzano ble overraskende for sterk for Serena Williams i første runde i Roland-Garros. Foto: SCANPIX/REUTERS/Benoit TessierVis mer

Serena Williams er overraskende slått ut av Roland Garros-turneringen i tennis. Hun tapte for Frankrikes egen Virginie Razzano i første runde tirsdag.

Den franske jenta vant 4-6, 7-6 (7-5), 6-3 og påførte Williams hennes verste Grand Slam-nederlag noensinne.

- Jeg gjorde altfor mange feil i denne kampen, og jeg spilte på ingen måte slik jeg har spilt på trening i det siste. Jeg følte at jeg ikke klarte å sette ballen i spill. Dette var absolutt ikke min dag, sa Serena Williams etter sjokknederlaget.

Det var første gang Serena Williams tapte en åpningskamp i en Grand Slam-turnering på de siste 47 forsøkene, og det var også første gang hun raste ut i første runde etter å ha tapt til storesøster Venus i Grand Slam-debuten hennes i Australian Open i 1988.

Journalistene ville vite om den ryggskaden som gjorde at hun måtte trekke seg fra en turnering i Italia tidligere i mai, fortsatt plaget henne.

- Nei, nei, nei. Jeg følte meg helt fin, så ryggen skal ikke ha skylden for dette nederlaget, sa Williams.

Franske Razzano skal nå møte nederlandske Arantxa Rus i annen runde.

(NTB)