Sjokkpåstand: - Ikke tilfeldig

Hele 12 slovenske spillere ble matforgiftet før skjebnekampen mot Egypt søndag. Nå langer slovenerne ut mot de egyptiske arrangørene.

LANGER UT: Det slovenske forbundet kommer med en sjokkpåstand mot arrangørene. Foto: MOHAMED ABD EL GHANY / POOL / AFP
LANGER UT: Det slovenske forbundet kommer med en sjokkpåstand mot arrangørene. Foto: MOHAMED ABD EL GHANY / POOL / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På sin egen hjemmeside beskriver forbundet at flere spillere skrek i smerte kort tid før den avgjørende kampen søndag.

I samme melding langer forbundet ut mot arrangørene.

- Det her er ikke tilfeldig. I 11 dager var det ingenting, men da vi så skulle møte Egypt, ble 12 spillere plutselig syke, sier Uros Mohoric, direktør for det slovenske laget, til danske TV 2 Sport.

Det endte med at laget måtte stille med en redusert tropp til skjebnekampen som endte 25-25. Det resulterte i at Slovenia røk ut.

- Dette demonstrerer den vage organiseringen av mesterskapet, sier generalsekretær Goran Cvijic i forbundet.

- Uflaks

Under mesterskapet i Egypt har flere lag slitt med magetrøbbel. Blant annet Danmark og Sverige har blitt satt ut av spill.

Også de norske spillerne fikk kjenne på mageproblemer i begynnelsen av mesterskapet. Men Norges landslagssjef, Christian Berge, har ikke tenkt i de samme baner som slovenerne.

- Vi har vært gjennom det med magetrøbbel og jeg velger hvertfall å tenke at det er tilfeldig at det skjer. Vi har hatt litt uflaks i starten, nå har andre lag hatt litt uflaks, sier Berge til Dagbladet om de slovenske anklagene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer