Eliteserien

Sjokkpåstander: - Jeg ble satt ut

Bodø/Glimt-stjernen Lars-Jørgen Salvesen (24) har blitt kjent for å spille med nummer 88. Draktnummeret har vært gjenstand for spekulasjon.

VEKKER OPPSIKT: Tallet Lars-Jørgen Salvesen har spilt med i store deler av sin karriere har blitt grunnlag for spekulasjon. Foto: Mats Torbergsen / NTB
VEKKER OPPSIKT: Tallet Lars-Jørgen Salvesen har spilt med i store deler av sin karriere har blitt grunnlag for spekulasjon. Foto: Mats Torbergsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bodø/Glimts stjernespiss har i løpet av sin karriere rukket å stoppe innom klubber som Sarpsborg og Strømsgodset før han nå er hos de regjerende seriemesterne.

En av fellesnevnerne for oppholdene har vært draktnummeret. I samtlige av de klubbene har han spilt med nummer 88.

Han forklarer at det hele startet som en tilfeldighet.

Opptatte nummer

Han hadde båret nummer 8 i Start før overgangen til Sarpsborg. Der fant han ut at nummeret hans var opptatt.

- Hovedgrunnen til nummeret var da jeg kom til Sarpsborg så var alle numre til rundt 45 opptatt. Jeg har egentlig alltid villet ha nummer 8, så da tok jeg heller to åttere, forteller Salvesen til Dagbladet.

- Jeg tok det nummeret i Strømsgodset også, i påvente at nummer 9 skulle bli ledig. Men det gikk så bra med 88 at materialforvalteren mente jeg måtte beholde det. Så da gjorde jeg det.

Da han ankom Bodø/Glimt var igjen både nummer åtte og nummer ni tatt av henholdsvis Victor Boniface (som siden har gitt det til Albert Grænbæk) og Ola Solbakken.

Dermed falt valget på 88 nok en gang.

Salvesens valg av 88 har uansett blitt et tema på sosiale medier, der flere fotballsupportere har stilt spørsmål rundt valget av nummer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.