Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjokkrykter

Ifølge spanske aviser skal Lionel Messi (33) være misfornøyd i Barcelona.

MISFORNØYD? Lionel Messi. Foto: REUTERS/Marcelo Del Pozo
MISFORNØYD? Lionel Messi. Foto: REUTERS/Marcelo Del Pozo Vis mer

Lionel Messi (33) er kåret til verdens beste fotballspiller hele seks ganger, og har opplevd en suksess uten like i løpet av sine 16 år i Barcelona.

Men fra tid til annen er det rapportert om internt bråk i storklubben. Slik Dagbladet skrev tidligere denne uka, spekuleres det nå i om trener Quique Setién er på vei ut døra på Camp Nou. Ifølge spanske medier skal spillerne aldri ha hatt tro på treneren.

Nå melder spanske medier også at Lionel Messi skal ha avbrutt kontraktsforhandlinger med klubben, og at han ikke ønsker å forlenge kontrakten.

Det skal være flere grunner til at Messi angivelig ønsker seg bort. Det skal blant annet dreie seg om uenigheter med styret og beskyldninger om hvorfor tidligere trener Ernesto Valverde fikk sparken.

MESSI: Dette klippet av Lionel Messi vekker oppsikt i Spania. Video: Strive / Rødt Kort Vis mer

Konfrontert

På pressekonferansen før tirsdagens toppkamp mot Atlético Madrid ble Setién konfrontert med rapportene om at spillerne er misfornøyde med ham. Han benektet ikke at det av og til er temperatur i garderoben.

Barcelona ligger på andreplass i ligaen, fire poeng bak Real Madrid. Fem runder gjenstår. Dette skaper skuffelse i Barcelona, der det forventes at man tar seriegull.

- Jeg var ikke enkel som spiller, jeg heller. Vi må overbevise spillerne at en felles idé er viktig. Kommunikasjonen mellom oss er god, og jeg bryr meg ikke så mye om det, sier han om rapportene.

- Det stemmer at det av og til er uenigheter, men jeg ser ikke på det som et problem som er verdt å snakke om, fortsetter Barca-manageren.

Krisemøte

Lionel Messi har også åpent kritisert ledelsen i klubben. På nyåret ble det blant annet holdt et krisemøte etter at han gikk hardt ut mot klubbens sportssjef.

Bakgrunnen for at Messi reagerte er at klubbens sportssjef Eric Abidal fortalte til Sport at «flere spillere ikke var fornøyd og ikke jobbet hardt» under forgjengeren Ernesto Valverde.

Messi reagerte på intervjuet og stilte krav til sportssjefen på Instagram.

- Jeg synes at når han snakker om spillerne, så må han navngi de det gjelder. Hvis ikke så blir vi alle mistenkeliggjort, og det kan komme spekulasjoner som ikke stemmer, forklarte Messi.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!