Sjokktap for dansk verdensener

Rett ut i Sydney International.

DÅRLIG START PÅ 2011: Caroline Wozniacki tapte i to strake sett for slovakiske Dominika Cibulova. Foto:  REUTERS/Daniel Munoz
DÅRLIG START PÅ 2011: Caroline Wozniacki tapte i to strake sett for slovakiske Dominika Cibulova. Foto: REUTERS/Daniel MunozVis mer

Caroline Wozniacki, verdenseneren i tennis for kvinner, gikk på en gedigen nedtur og et sjokktap i Sydney International tirsdag.

I den første alvorlige kampen hennes i 2011 ble slovakiske Dominika Cibulova for sterk for den danske 20-åringen. Hun hadde ikke så altfor store problemer med å vinne 6-3, 6-3 i Olympiaparken i Sydney.

Wozniacki vant seks turneringer i fjor og nådde toppen av verdensrankingen, men før hun kom til Sydney hadde hun tapt en oppvisningskamp for russiske Vera Zvonareva, så det er tydelig at den danske yndlingen ikke har toppformen helt på plass ennå.

Wozniacki og de andre toppene i tennissirkuset lader opp til Australian Open, som starter litt senere i januar, og de turneringene de spiller nå er et ledd i denne oppladningen.

Men for Wozniacki har 2011 begynt på verst tenkelig vis.

(NTB)