Sjokktap for Frankrike

Mot Angola - begge er i Norges gruppe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

METZ (Dagbladet.no): Frankrike er blitt pekt ut som en av utfordrerne til VM-gullet. Ikke minst siden mesterskapet går på hjemmebane.

Det startet også oppskriftsmessig mot Angola i mellomspillet i håndballbyen Metz. Men så begynte trøbbelet for Olivier Krumbholz\' jenter.

Angola spiste opp ledelsen og da det gjensto ti minutter overtok afrikanerne føringen. Et veldig entusiastisk hjemmepublikum løftet de franske jentene, og de siste minuttene var det helt jevnt.

Luisa Kiala scoret til 28-27 for Angola rett før slutt. Det ble et skikkelig drama i sluttsekundene og Mariame Signate bommet med en underarm 15 sekunder før sluttsignalet. Da var det i realiteten over.

Nair Almeida - som scoret hele 11 ganger - kontret inn det siste målet, og de endte to mål foran. Franske Sophie Herbrecht puttet også 11.

Etter kampen jublet de få Angola-tilskuerne på tribunen ellevillt og spillerne danset på banen. Resten av hallen var helt stille. Frankmennene er sjokkert.

Da de angolske jentene kom nydusjet inn i hallen igjen for å se den norske kampen, reiste det franske publikummet seg og hyllet dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer