Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjokktap for håndballjentene

Sambahåndball ga Brasil seieren i Bergen.

SJOKKTAP: Karoline Dyre Breivang og de andre norske håndballjentene kom til kort mot Brasil i Haukelandshallen.
Foto: Marit Hommedal / Scanpix
SJOKKTAP: Karoline Dyre Breivang og de andre norske håndballjentene kom til kort mot Brasil i Haukelandshallen. Foto: Marit Hommedal / Scanpix Vis mer

|||Sambahåndball ga Brasil seieren over de norske håndballjentene i en landskamp i Bergen lørdag. Gjestene vant 33-32 (14-13).

Anja Edin ble kåret til den beste norske spilleren og scoret fem mål. Tonje Nøstvold ble norsk toppscorer med åtte mål, men det hjalp ikke. Brasil ble for sterke lørdag, og Terese Pedersen i det norske målet skal ha mye av æren for at den brasilianske seieren ikke ble større.

De norske jentene tok ledelsen, men ti minutter ut i første omgang gikk Brasil opp i 7-6-ledelse, og siden holdt de seg stort sett foran.

Brasilianerne spilte morsom og kreativ håndball. De holdt de norske jentene et par mål bak seg gjennom det meste av annen omgang.

- Når vi scorer 32 mål skal vi normalt ikke tape, sa assistenttrener Mia Hermansson Högdahl etter kampen. De norske jentene har litt å jobbe med defensivt før lagene møtes igjen søndag.

Keeper Mayssa Pessoa spilte en svært god kamp for Brasil, men prisen til lagets beste spiller gikk til 11-målscorer Jaqueline Anastacio.

Kampen søndag ettermiddag skal spilles i Askøy Forum.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling