Larvik

Sjokktap for Larvik: Tapte for nyopprykkede Fredrikstad

Nyopprykkede Fredrikstad sjokkerte regjerende mester Larvik i serieåpningen i kvinnenes eliteserie i håndball. Samtidig banket gulltippede Vipers Glassverket.

TAPTE: Thea Mørk og Larvik gikk på en smell i serieåpninga i håndball. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
TAPTE: Thea Mørk og Larvik gikk på en smell i serieåpninga i håndball. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vipers vant hele 43-19, mens Larvik gikk på sjokktap 25-28 hjemme mot laget fra plankebyen. Det var Larviks andre hjemmetap siden 1999.

Larvik ledet 13-12 til pause mot Fredrikstad, men i 2. omgang ble gjestene for sterke. Larvik-laget har mistet en rekke profiler før denne sesongen, noe som viste seg klart i søndagens kamp. Til slutt ble det tremålstap. Anett Andersen ble Fredrikstads toppscorer i kampen med åtte mål, mens Emilie Christensen scoret flest for Larvik (5).

- Det var mye som gikk galt. Det var nok litt premienerver, og vi hadde for dårlig uttelling. Det ble en slitekamp. Vi hadde muligheten, men sviktet i avgjørende situasjoner. Det ble kostbart, sa Larvik HK-trener Tor Odvar Moen til Østlands-Posten etter kampslutt.

- Sensasjon

- Sensasjonen er et faktum, konstaterte lokalavisen Fredriksstad Blad på sine nettsider da seieren var i boks.

Vipers er av de aller fleste er tippet som klare favoritter til å vippe Larvik ned fra tronen i norsk kvinnehåndball denne sesongen. Søndag viste Kristiansand-laget hvorfor.

Allerede etter et kvarters spill sto det 11-2 til gjestene. Kari Brattset, Vilde Jonassen, Linn Jørum Sulland og resten av Vipers lekte seg med vertene fra Drammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer