Sjokktap for Larvik

Semifinale sluttspillet, 1. kamp: Tertnes- Larvik 32- 20. Pinlig berørt valgte Ole Gustav Gjekstad å slakte spillerne sine etter Larviks første tap for et norsk lag på tre år og elleve dager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

18. april 2001 vant Nordstrand 28- 22 over Larvik. Etter 73 strake seirer tapte Larvik i går på nytt. Og det så til de grader.

- Helt under båten, helt uakseptabelt. Vi har ingen unnskyldninger. Det er altfor mange spillere som ikke ofrer nok og blør for Larvik-drakta om dagen, sier Gjekstad til Dagbladet.

Tertnes ledet 19- 10 ved pause, og var på det meste oppe i 15 måls ledelse, 30- 15, noen minutter før slutt.

- Det er nesten så vi ikke tror det. Larvik har vært mer suverene enn Rosenborg. Helt fantastisk, men på ingen måte avgjort. Det blir tøft i Larvik, sier Tertnes-trener Lars Riis Ellingsen.

Gode hjemme

Hjemme i Bergslihallen har ikke Larvik tapt mot norske lag på 59 kamper de siste fem åra. 12 mål er veldig mye å ta igjen før returmøtet søndag.

Ryker Larvik ut av sluttspillet, ryker også billetten til Champions League neste år. Seieren i mellomspillet sikrer likevel en mulighet til å spille kvalik til den gjeveste europacupen.

Der risikerer Larvik motstand fra øverste hylle. Nordstrand røyk ut for Hypo i kvaliken før årets sesong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer