Sjokktap for Norges største rival

Nederland tapte åpningskampen i VM.

Estevana Polman var svært skuffet etter tapet mot Slovenia i VMs åpningskamp. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KUMAMOTO (Dagbladet): Norge og Nederland er tippet å gå videre fra gruppe A i håndball, men sistnevnte fikk seg et alvorlig skudd for baugen i åpningskampen.

Nederland tapte for Slovenia, og plutselig ser det svært tungt ut for de oransje. Stjernespiller Estevana Polman var svært skuffet da hun møtte Dagbladet etter kampen.

- Det var en fryktelig kamp fra vår side. Vi spilte ikke bra. Både i angrep og forsvar var vi dårlige. Vi var godt forberedte, men vi klarte ikke å få det ut i kampen, og tapte dermed. Hvis vi spiller slik, kan vi ikke vinne kampen, sa en frustrert Polman.

Lad opp til Norges første VM-kamp med Dagbladet VM-program. Saken fortsetter under videoen.

VM-PROGRAM: Lørdag braker håndball-VM løs i Kumamoto, Japan, og Dagbladet er på plass for å følge hvert kast de neste tre ukene. Vis mer

Hun innser at Nederland nå har et fjell å bestige.

- Vi må vinne alle kamper nå. Vi har tapt én, men må holde hodet oppe og fokusere på den neste kampen. Vi håper å kunne vinne alle kampene, forteller hun til Dagbladet.

I siste gruppespillskamp venter Norge. Polman orker ikke å tenke så langt fram ennå.

- Vi har ikke kommet så langt enda. Vi har nettopp spilt vår første kamp, og vi tapte. Vi må fokusere på Angola. Det er det vi prioriterer nå, ikke Norge.

Samtidig i en annen gruppe røk mesterskapsfavoritten Frankrike på tap mot Sør-Korea. En virkelig uventet start på VM i Japan. Frankrike er blant mange regnet som det aller beste laget i VM.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer