Sjokktap for Serena Williams

Storfavoritten ute av Wimbledon.

SLÅTT UT: Serena Williams er ute av årets Wimbledon. Foto: AP Photo/Alastair Grant/NTB Scanpix
SLÅTT UT: Serena Williams er ute av årets Wimbledon. Foto: AP Photo/Alastair Grant/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Den store favoritten Serena Williams (31) er ute av Wimbledon etter tap for tyske Sabine Lisicki (23).

Førsteseedede Williams var ventet å vinne enkelt mot Lisicki, som er seedet som nummer 23 i turneringen og nummer 24 i verden, men amerikaneren fikk det tøft fra første stund.

Tyskeren vant det første settet med 6-2, men da Williams vant det andre med 1-6 trodde de fleste at verdenseneren skulle ro det tredje settet enkelt i land.

Lisicki hadde vel ikke styrken til å komme tilbake mot en av tidenes beste kvinnelige tennisspillere?

Men mot alle odds nedkjempet Lisicki superstjernen, og vant det tredje settet 6-4.

Den tyske jenta klarte ikke å holde tårene tilbake etter at den utrolige seieren var i boks.

HAR JEG VUNNET? Sabine Lisicki gikk ned i knestående da seieren var sikret. Etter kampen kom tårene. Foto: Alastair Grant / AP / NTB Scanpix
HAR JEG VUNNET? Sabine Lisicki gikk ned i knestående da seieren var sikret. Etter kampen kom tårene. Foto: Alastair Grant / AP / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg skjelver ennå. Jeg er så glad. Serena spilte en fantastisk match, og en en veldig tøff motstander. Det er helt utrolig å vinne denne kampen, sa Lisicki ifølge BBC etter kampen.

Serena Williams tok tapet tungt, men skrøt også av Lisicki.

- Det er vanskelig å komme over alle tap. Hun er en glimrende spiller, og rankingen hennes har ingen ting å si. Hun burde være rangert høyere, sier hun ifølge BBC.

Dermed er alle de store favorittene på damesiden slått ut.

Russiske Maria Sjarapova var tredjeseedet, men tapte tidlig for portugisiske Michelle Larcher de Brito, mens andreseedede Victoria Azarenka måtte gi seg med skade.

Polske Agnieszka Radwanska er den høyest seedete spilleren igjen som nummer fire. Hun tapte finalen for Serena Williams i fjor.