UTE: Maria Sjarapove tapte overraskende for Daria Gavrilova i Miami i natt.Foto: Geoff Burke/USA TODAY Sports/ NTB Scanpix
UTE: Maria Sjarapove tapte overraskende for Daria Gavrilova i Miami i natt.Foto: Geoff Burke/USA TODAY Sports/ NTB ScanpixVis mer

Sjokktap for Sjarapova

Røk ut i andre runde i Miami.

Heller ikke i år maktet Maria Sjarapova å gå til topps i tennisturneringen Miami Open. Torsdag ble hun stoppet allerede i 2. runde av useedede Darja Gavrilova.

Det helrussiske møtet fikk et mildt sagt overraskende utfall. Verdenstoer Sjarapova mot 97.-rankede Gavrilova burde være lett match, men den gang ei.

Gavrilova, som fikk wildcard til Miami-turneringen, vant i strake sett 7-6 (7-4), 6-3. Fra før hadde hun aldri slått en spiller som er rangert over nummer 35 i verden.

For Sjarapovas del var resultatet det svakeste i Miami siden hun røk ut i 1. runde i debuten i 2003. Tennisstjernen har aldri vunnet turneringen, til tross for at hun har nådd finalen fem ganger.

Kampen var den første for Sjarapova i turneringen ettersom hun var direkte klar for 2. runde. Alle de andre toppspillerne har kommet seg greit gjennom starten i Miami Open.

(NTB)