<strong>UTE:</strong> Det danske tennishåpet Caroline Wozniacki forsvant ut av Roland Garros-turneringen etter 4-6, 6-7-tap for tyske Julia Görges i 2. runde torsdag. Foto: NTB Scanpix
UTE: Det danske tennishåpet Caroline Wozniacki forsvant ut av Roland Garros-turneringen etter 4-6, 6-7-tap for tyske Julia Görges i 2. runde torsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sjokktap for tennisstjernen Wozniacki

- Det er for dårlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det danske tennishåpet Caroline Wozniacki forsvant ut av Roland Garros-turneringen etter 4-6, 6-7-tap for tyske Julia Görges i 2. runde torsdag.

Etter tapet hadde den femteseedede danske yndlingen flere gode forklaringer på hvorfor hun ikke klarte å avansere fra grusen i Roland Garros.

- Jeg hadde en million muligheter underveis som jeg ikke utnyttet. Når du ikke gjør det så taper du, sa Wozniacki til Ekstra Bladet.

13 ganger hadde hun muligheten til å bryte Görges' serve, men kun tre ganger klarte hun det.

- Jeg tok ikke vare på mine breaksjanser. Jeg tror jeg hadde ni i det første settet og utnyttet kun en av dem. Det er for dårlig, sa Wozniacki.

Førsteseedede og tittelforsvarer Serena Williams fikk også problemer mot sin tyske motstander Anna-Lena Friedsam. Den amerikanske spilleren tapte det første setter med 5-7, men så våknet «villdyret» og vant 6-3, 6-3 i de neste settene.

Blant de høyest rangerte gikk også tsjekkiske Petra Kvitova videre etter å ha tapt sitt første sett. Hun slo spanske Silvia Solér Espinosa 6-7, 6-4, 6-2.

Italienske Francesca Schiavone og Svetlana Kuznetsova spilte torsdag den tredje lengste Grand Slam-kampen noensinne. Begge har gått til topps i turneringen og det tok dem 3 timer og 50 minutter før den italienske spilleren vant med 6-7 (11-13), 7-5 og 10-8.

Det var ikke første gangen de to har møttes i et maraton av en tenniskamp. I Australian Open i 2011 vant Schiavone over Knuzentsova med 16-14 i det avgjørende settet. Kampen varte i 4 timer og 44 minutter. Det er den lengste kvinnekampen i Grand Slam-historien.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer