Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjokktap for Vålerenga

Bunnlaget Kongsvinger overrasket.

SJOKKTAP: Vålerenga tapte mot bunnlaget Kongsvinger.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
SJOKKTAP: Vålerenga tapte mot bunnlaget Kongsvinger. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

Bunnlaget Kongsvinger sikret seg onsdag en ny seier da Vålerenga ble slått 2-0. Samtidig knuste serieleder Stavanger Oilers tabelltoer Lørenskog 7-2.

For en fullsatt hall sørget Sebastian Benker for å gi Kongsvinger ledelsen mot slutten av første periode. Samme mann avgjorde kampen da han satte inn 2-0 25 sekunder før pause.

Vålerenga tapte også i november for Kongsvinger. Dagens tap var enda tøffere å svelge.

Toppkampen mellom Stavanger Oilers og Lørenskog startet jevnt. Dan Kissel ga hjemmelaget ledelsen etter åtte minutter, men Lørenskogs Tony Romano utlignet tre minutter senere.

Derfra tok Stavanger over kontrollen på kampen, og i løpet av første periode noterte både Christian Dahl Andersen og Josh Soares seg for scoringer.

James Sixsmith reduserte for Lørenskog i starten av midtperioden, men et nytt mål av Kissel og scoringer av Tommy Kristiansen og Kristian Forsberg sørget for at det sto 6-2 til vertene.

Forsberg scoret sitt andre for kvelden da han la på til 7-2 i siste periode. Det betyr fire poengs serieledelse for rogalendingene.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media