Sjokktap i serieåpninga for Solbakken og FC København

Bommet på straffe på overtid.

TAPTE I SERIEÅPNINGA: Ståle Solbakkens menn bommet på straffe på overtid. Dermed endte det med 2-1-seier til Horsens. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix Denmark / NTB scanpix
TAPTE I SERIEÅPNINGA: Ståle Solbakkens menn bommet på straffe på overtid. Dermed endte det med 2-1-seier til Horsens. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix Denmark / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ståle Solbakkens menn i FC København fikk en marerittåpning på sesongen i dansk superliga mandag. Horsens vant 2-1 i Parken.

Viktor Fischer fikk muligheten til å utligne til 2-2 på overtid fra straffemerket, men misbrukte sjansen.

Hallur Hansson og Bjarke Jacobsen scoret gjestenes to mål i andre omgang, før Rasmus Falk skapte fornyet spenning for Ståle Solbakkens menn.

Begge lag mønstret flere debutanter og var preget av det i første omgang. Dame N'Doye og Kenan Kodro fikk tillit i FCKs angrepsrekke, men klarte ikke komme på scoringslista.

Det gjorde Hansson og Jacobsen, som scoret etter henholdsvis 59 og 67 minutter.

Falk reduserte med fem minutter igjen av kampen, men da Fischer ikke klarte å overliste tidligere Chelsea-keeper Matej Delac fra straffemerket, måtte Ståle Solbakken innse at denne sesongens titteljakt startet med tap.

Neste mandag skal FCK prøve å få sesongens første poeng borte mot Hobro. Horsens tar imot Randers dagen før.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer