Liverpool tapte mot Røde Stjerne

Sjokktap på fryktarenaen: - Fuck you, Liverpool!

Overkjørt av gruppejumboen.

MISNØYE: Jürgen Klopp var langt fra fornøyd med egne spillere tirsdag kveld. Liverpool fikk en tøff kveld i Beograd hvor hjemmelaget tok grep fra start av. Foto: NTB Scanpix
MISNØYE: Jürgen Klopp var langt fra fornøyd med egne spillere tirsdag kveld. Liverpool fikk en tøff kveld i Beograd hvor hjemmelaget tok grep fra start av. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Røde Stjerne - Liverpool 2-0 (2-0)

«Fuck you, Liverpool!» runget høylytt og taktfast utover arenaen gjentatte ganger før kampstart i Beograd.

Stadion Rajko Mitic er kjent som en fryktet plass å komme til, og Liverpool ble på ingen måte ønsket hjertelig velkommen.

- Det er en av veldig få ganger jeg har vært litt redd før kampstart, sa Brede Hangeland, som har vært der som spiller, i TV2s studio.

Nøyaktig hva som var årsaken til de voldsomme ropene, er vanskelig å si. Kanskje var det et svar til Liverpools, og en rekke andre gigantklubbers, ønske om å forlate Champions League til fordel for en mer eksklusiv og mer innbringende turnering? Der vil ikke Røde Stjerne være velkommen. Kanskje var det fordi Liverpool valgte å holde kosovo-fødte Xherdan Shaqiri, en spiller med et anstrengt forhold til Serbia, borte fra dagens kamp?

Eller kanskje ønsket de bare å spre frykt hos de tilreisende, i håp om å få en sportslig fordel. Det lykkes de i så fall med.

Kunne feste grepet

I det tilsvarende oppgjøret på Anfield for to uker siden vant Liverpool komfortabelt 4-0. På papiret er det stor klasseforskjell på de to lagene, og serberne fikk oppleve engelskmennenes fryktede angrepstrio i full effekt. Mohamed Salah puttet to, og Sadio Mané og Roberto Firmino hvert sitt. Gjestene var sjanseløse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer