Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjokktap

AC Milan ute av form.

Milan er i krise. I ettermiddag gikk laget på sitt andre strake sjokktap i serie A da Bologna ble for sterke på San Siro.

Nå er luka opp til serieleder Juventus hele åtte poeng.

Sist helg tapte Milan sensasjonelt 1-0 for Livorno på bortebane, og i dag klarte Carlo Ancelottis menn å tape for variable Bologna på eget gress.

Thomas Locatelli, som trolig spilte sin siste kamp for Bologna før den bebudede overgangen til Galatasaray, avgjorde kampen med et velplassert venstrebensskudd etter 27 minutters spill.

Milan presset stort, men til tross for overtaket maktet ikke «Rossoneri» å utligne. Bologna reddet blant annet på strek, men Cafu skjøt svakt utenfor på en stor sjanse.

Nå frykter serietoerne at de må klare seg uten stjernespissen Andrej Sjevtsjenko i lang tid. Gullballvinneren som har scoret 13 ligamål denne sesongen måtte forlate banen etter 38 minutter med en ankelskade.

- Ankelen hovnet ikke opp, men Andrej har fått en stor flenge og har svært vondt. Først i morgen vet vi mer, sier klubblege Jean Pierre Meersseman.

Like bekymret er ikke trener Ancelotti.

- Det var en tøff takling, men jeg tror ikke det er en langvarig skade. Han spiller ikke onsdagens kamp mot Messina, men kan være tilbake til neste helgs kamper, sa Ancelotti.

Juve vant i Bergamo

Juventus på sin side stormer videre. I dagens kamp vant laget 2-1 mot tabelljumbo Atalanta i Bergamo. Vertene startet friskt, men Ruben Olivera lobbet «Den gamle damen» i føringen midtveis i første omgang.

Da innbytter Alessandro Del Piero økte til 2-0 fra straffemerket (80) etter at Mauro Camoranesi var blitt revet ned i feltet var kampen avgjort. Atalanta fikk en sen redusering da landslagskeeper Gianluigi Buffon bommet på et tilbakespill fra Thuram.

- Vi må holde fokus på våre egne arbeidsoppgaver og ikke tenke på hva Milan og de andre lagene presterer. Ikke glem at det er en lang sesong, sa Juves Emerson.

I hovedstaden snudde Roma fra 0-2 til 3-2-seier hjemme mot Messina.

(®NTB)

TOK KAKA: Thomas Locatelli takler Milans Kaka. Like etterpå ble han matchvinner.