Sju av ti har tilgitt Northug

- Det betyr mye for oss.

TILBAKE: Petter Northug har langt på vei vunnet tilbake folkets tillit etter fyllekjøringen i mai. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
TILBAKE: Petter Northug har langt på vei vunnet tilbake folkets tillit etter fyllekjøringen i mai. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Petter Northug har langt på vei vunnet tilbake folkets tillit etter fyllekjøringen i mai.

I en fersk meningsmåling gjort av TNS Gallup får skistjernen bred støtte, melder TV 2. 68,8 prosent av dem som har gjort seg opp en mening om skistjernens fyllekjøring, svarer at de har tilgitt 28-åringen.

- Petter har jo beklaget det som har skjedd, og er klar til å ta straffen sin på torsdag. Og en sånn tilbakemelding, og en sånn støtte i folket, er vi veldig takknemlige for. Det betyr mye for oss, sier manager Are Sørum Langås til TV 2.

Undersøkelsen avdekker videre at flere menn enn kvinner har tilgitt Northug.

Oppmuntrende for langrennsstjernen er også selskapet Sponsor Insights aller ferskeste popularitetsmåling. Den viser at Northug nå er Norges tredje mest populære idrettsutøver. I forkant av fyllekjøringsepisoden i mai var 28-åringen femtemann på den samme lista.

Torsdag møter Northug i Sør-Trøndelag tingrett for å få sin dom etter fyllekjøringen i mai. Saken er berammet som en tilståelsessak og det er ventet at dommen kommer med en gang forhandlingene er avsluttet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer