Sju baller i garnet

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Tromsø 7- 1 (9- 4 sammenlagt). - Hva skal jeg si etter 1- 7? sier Tromsø-trener Håkan Sandberg. - Det var 1- 7, ikke sant - eller mistet jeg tellinga?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tallene bak tallene på Stamford Bridge forteller følgende: Chelsea hadde 15 avslutninger, sju av dem gikk på mål og like mange gikk inn bak Tor André Grenersen. Det vil si alt det - hundre prosent - hele smala.

Chelsea scoret hver eneste gang de traff mellom stengene.

- Det høres riktig ut, sier Tromsø- keeperen. - Når jeg tenker meg om, hadde jeg vel ikke en eneste redning etter avslutning på mål. Og det forteller vel alt om hvordan det var å stå bak der.

- Det er dette jeg kaller et skikkelig mageplask.

Nesten som 70-åra

Bad old days bli begrepet på norsk klubbfotball i går kveld. Det luktet 70-åra lange veier, og det eneste som manglet var at Tromsø-reservene dro opp pocketkameraene og tok bilder av hverandre på Stamford Bridge. Men heldigvis - TIL-gutta var forbanna og skamfulle etter den store London-fadesen.

Heldigvis.

- Vi trodde vi kunne klare det, sier Håkan Sandberg. - Sjøl på 1- 3 i pausen mente i hvert fall jeg at det var mulig. Men så kom straffesparket, den påfølgende utvisninga og så var det slutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer