Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verdenscupåpning hopp

Sju hoppere klare for verdenscupåpninga

Maren Lundby får med seg seks lagvenninner når de norske hoppjentene åpner sin verdenscup på Lillehammer til helgen.

ENDELIG I GANG: Endelig skal hoppsesongen i gang igjen. Her ved Ingebjørg Saglien Bråten, Maren Lundby og Anna Odine Strøm. Foto: NTB/Scanpix
ENDELIG I GANG: Endelig skal hoppsesongen i gang igjen. Her ved Ingebjørg Saglien Bråten, Maren Lundby og Anna Odine Strøm. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

- Vi går forventningsfulle inn i en ny verdenscupsesong. Vi har den regjerende verdenscupvinneren, men vet at forrige sesongs gode resultater ikke betyr noe som helst når verdenseliten igjen samles, sier landslagssjef Christian Meyer i en pressemelding.

Han sier de har høye ambisjoner for sesongen, og at Raw Air og verdenscupen sammenlagt er de to store målene. Begge helgens renn går i den store bakken.

Maren Lundby gleder seg ekstra til hopprennene i Lysgårdsbakken, som hun anser som sin egen hjemmebane.

- Jeg gleder meg alltid litt ekstra til sesongåpningen, og det er ekstra artig at det nok en gang er på Lillehammer. Jeg håper det kommer masse folk som skaper en skikkelig god ramme rundt rennene, sier Lundby.

Dette er de sju som er tatt ut:

Maren Lundby, Silje Opseth, Anna Odine Strøm, Ingebjørg Saglien Bråten, Karoline Røstad, Karoline Skatvedt og Eva Elise Johansen Amble.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media