Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sju kamerunske OL-utøvere sporløst forsvunnet

- Det startet som et rykte, men viser seg å være sant.

HAR TROLIG HOPPET AV: Bokseren Thomas Essomba (t.v.) er én av sju kamerunske OL-utøvere som har blitt borte fra OL-landsbyen. Trolig har de forsøkt å hoppe av for å bli værende i Europa etter at lekene er over. Foto: Murad Sezer / REUTERS / NTB Scanpix
HAR TROLIG HOPPET AV: Bokseren Thomas Essomba (t.v.) er én av sju kamerunske OL-utøvere som har blitt borte fra OL-landsbyen. Trolig har de forsøkt å hoppe av for å bli værende i Europa etter at lekene er over. Foto: Murad Sezer / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer

Sju medlemmer av Kameruns OL-tropp i London er blitt sporløst borte under oppholdet i England.

Det ble bekreftet av landets idrettsdepartement mandag.

- Det startet som et rykte, men viser seg å være sant. Sju kamerunske idrettsfolk fra OL-troppen er borte fra OL-landsbyen, sa delegasjonsleder David Ojong i en rapport til departementet.

Fem av de sju er boksere, en er svømmer og den siste keeper på kvinnenes landslag i fotball.

Fotballkeeper Drusille Ngako var den første som forsvant. Hun var med som reserve i OL-troppen og var ikke blant de 18 i den endelige troppen. Hun ble borte før lekene startet.

Noen dager senere var svømmeren Paul Ekane Edingues rom i leiren tomt.

Søndag forsvant de fem utslåtte bokserne Thomas Essomba, Christian Donfack Adoufack, Abdon Mewoli, Blaise Yepmou Mendouo og Serge Ambomo fra OL-landsbyen.

Det antas at de sju utøverne ønsker å bli i Europa av økonomiske grunner.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media