Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sju kamper for spytting

Valencias Miguel Angel Angulo spyttet på Werder Bremen-spiller.

Valencias Miguel Angel Angulo har fått sju kampers karantene av UEFA for sin oppførsel under mesterligakampen mot Werder Bremen tidligere denne måneden.

Den spanske landslagsspilleren ble utvist for en stygg takling av Werders Nelson Valdez, og reagerte med å spytte på motstandernes Tim Borowski i det han forlot banen.

Angulo har bedt om unnskyldning for sin oppførsel, og må nå belage seg på å stå over alle Valencias kamper i UEFA-cupen helt fram til en eventuell andre semifinale, hvis laget skulle klare å ta seg helt dit.

Angulo var ikke den eneste av Valencias spillere som oppførte seg dårlig under kampen mot Werder Bremen 7.desember. Fem spillere i tillegg til Angulo fikk se kortstokken til dommeren, og i tillegg brøt det ut bråk blant spillerne da han ble utvist.

Derfor må klubben betale en bot på rundt 213.000 kroner mens Werder Bremen har fått en bot på rundt 26.000 kroner på grunn av sine spilleres oppførsel i tumultene som oppsto etter Angulos utvisning.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media