HØIE MÅTTE GI TAPT TIL SLUTT: Start-keeper Kenneth Høie så ut til å bli den store helten, men måtte se Odd Grenland snu 0-1 til 2-1 fra det 81. til det 87. minutt. 
Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
HØIE MÅTTE GI TAPT TIL SLUTT: Start-keeper Kenneth Høie så ut til å bli den store helten, men måtte se Odd Grenland snu 0-1 til 2-1 fra det 81. til det 87. minutt. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIXVis mer

Sju magiske minutter reddet Odd

Snudde tap til seier med voldsom sluttspurt.

||| Start-keeper Kenneth Høie så ut til å berge Start nok en gang, men Odd Grenland reiste seg i sluttminuttene og vendte til 2-1-seier i nest siste serierunde.

Odd hadde flere sjanser. Torger Børven, Magnus Myklebust og de andre vertene løsnet det ene skuddet etter det andre. Men Høie, med litt hjelp av marginene til tide, så ut til å bli den store helten.

Chukwuma «Bentley» Akabueze og Anders Rambekk scoret imidlertid to ganger på sju minutter og sørget for hjemmeseier.

Ole Martin Årst leverer fortsatt mål og satte inn det som en stund så ut til å bli seiersmålet for Start. Den tidligere Tromsø-profilen fikk ballen på 16-meteren, vendte bort en spiller og satte iskaldt inn kampens første mål ti minutter før full tid.

Odds offensive driv så man tidlig. Børven forsøkte seg med et brassespark umiddelbart, og var bare centimetere fra å sette ballen i mål. Like etter traff Chukwuma «Bentley» Akabueze tverrliggeren bak Høie.

For Odd-fansen ble det etter hvert en frustrerende affære. Etter flere brente sjanser, kom kalddusjen da Årst satte inn 1-0. Kort tid etter ble stemningen bedre, da Bentley ble kreditert utligningen etter en corner. To minutter før full tid fikk Rambekk rotet inn 2-1.

Kampen hadde fint lite å si. Odd ligger på femteplass, fire poeng foran Start.

(NTB)