Sju mål på VIF uten Belsvik

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet): Byåsen-Vålerenga: 1-7. Trener Kjetil Rekdal kan ikke love Petter Belsvik (33) plass på laget som knuste Byåsen i går. Belsvik går også vesentlig ned i lønn når han går til Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kanskje var det like bra at Belsvik ikke dukket opp på Dalgård for å se sine nye lagkamerater. Han kunne blitt skremt. Vålerengas glitrende spill ga klar beskjed om at det ikke blir enkelt å spille seg inn på dette laget heller. Ta Rune Hagen, for eksempel, som åpnet kampen med hat-trick i løpet av 32 minutter.

- Jeg kan ikke love Petter Belsvik plass på banen. Hos oss er det prestasjonene som bestemmer, sa trener Rekdal til Dagbladet etter kampen.

Benken?

- Vi har et brukbart mannskap, men det er bare sunt med litt ekstra konkurranse.

- Trenger dere egentlig Belsvik?

- Ja, det gjør vi helt sikkert. Det er mye igjen av sesongen ennå. Vi skal spille 22 kamper til, og kan få skader, så det kan være bra å dekke oss opp litt bredere, sier Kjetil Rekdal.

Petter Belsvik kommer til Oslo i dag, for å gjennomgå en rutinemessig legekontroll og skrive under kontrakten med Vålerenga.

I VIF-ledelsen er man svært fornøyde med overgangen. Ikke minst økonomisk. VIF betaler rundt 2 millioner kroner til RBK i overgangssum. Og det er på det rene at VIF ikke matcher millionlønna Belsvik hevet i Trøndelag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer