Sju på rad for Chelsea

Og da snakker Mourinho igjen.

(Dagbladet.no:) Chelsea - Aston Villa 2-1. I går dukket ikke Chelsea-manager José Mourinho opp på den vanlige pressekonferansen. Han er lei av å bli misforstått og feilsitert.

Etter dagens seier mot Aston Villa snakket den fargerike sjefen igjen.

- Når jeg snakker på tv, kan dere ikke endre på det. Når jeg snakker på en pressekonferanse, forandrer noen journalister på ordene mine og det liker jeg ikke, sa Mourinho til tv i kveld.

To Lampard-mål

Chelsea-sjefen har grunn til å være fornøyd.

Rett før pause scoret nemlig Luke Moore på seriemesterne. Han er den første som har klart det denne sesongen, og kan derfor hente en sjekk på 115 000 kroner fra The Sun.

Gleden ble derimot kortvarig for gjestene.

Frank Lampard scoret minuttet etterpå på et frispark og sikret seieren på en straffe i det 75. minutt.

TO AV LAMPARD: Midtbanespiller Frank Lampards scoringer har reddet Chelsea før. I dag scoret han begge og blåtrøyene vant igjen. Foto: EPA
TO AV LAMPARD: Midtbanespiller Frank Lampards scoringer har reddet Chelsea før. I dag scoret han begge og blåtrøyene vant igjen. Foto: EPA Vis mer

Chelsea har nå 21 poeng på sju kamper, og en fin målforskjell: 14-1.

- Kampen var ikke lett. Det er ikke normalt å gå så lenge uten å slippe inn mål, og jeg er mest glad for at målet ikke var et tullemål som kom etter en forsvarsfeil, sier Mourinho ifølge nyhetsbyrået AP.

• Fakta fra alle Premier League-kampene

SNAKKER PÅ TV: José Mourinho liker ikke skrivende journalister.