Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sju strake for Tiger

Skrev golfhistorie i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 Tiger Woods skrev enda litt golfhistorie søndag, da han vant turneringen i La Jolla og tok sin sjuende strake seier på PGA-touren.

Bare legenden Byron Nelson, som vant 11 strake i 1945, har en bedre seiersrekke. Woods er oppe i 55 turneringsseirer på PGA-touren, og han vant turneringen på Torrey Pines-banene for femte gang på ti forsøk.

Verdenseneren var to slag bak teten før siste dag, men en eagle på niende hull satte ham på seierssporet. Med fem birdies og en bogey endte han 15 slag under par for turneringen, og ett slag foran Charles Howell III.

Førsteårsspilleren Brandt Snedeker, som overraskende ledet de tre første rundene, endte på tredjeplass etter en birdie på siste hull.

- Mange spillere hadde sjansen i dag, men på en eller annen måte greide jeg å ende på topp, gliste Woods som har vunnet turneringen de tre siste årene.

- Jeg har en god følelse. Jeg var fornøyd med treningsrundene mine før turneringen. Jeg var litt rusten tidlig i første runde og fikk noen bogeys, men så konsentrerte jeg meg om å finne fram konkurranseinstinktet, og plutselig ble det birdies i stedet.

For Tiger Woods startet året like bra som det forrige, men for Henrik Bjørnstad er kontrasten stor. I fjor ledet nordmannen turneringen i La Jolla siste dag før Woods spurtet til seier. I år spiller Bjørnstad på B-touren, der han innledet sesongen med å misse cuten i Panama by.

(NTB)

GRATULASJONER FRA KONA: Tiger Woods var borte hos kona Elin da han sikret seg en ny PGA-seier. Foto: Scanpix/Ap
GRATULASJONER FRA KONA: Tiger Woods var borte hos kona Elin da han sikret seg en ny PGA-seier. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!