Sju syke tyskere før VM-thrilleren mot Frankrike

Influensasymptomer, ifølge Löw.

MISSER STJERNER?: Ifølge landslagssjef Joachim Löw er sju spillere rammet av sykdom rett før kvarten mot Frankrike i morgen. Foto. NTB Scanpix
MISSER STJERNER?: Ifølge landslagssjef Joachim Löw er sju spillere rammet av sykdom rett før kvarten mot Frankrike i morgen. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tyskland møter Frankrike til VM-kvartfinale på Maracana i morgen, og sykdom skaper hodebry for tyskerne før det europeiske toppmøtet.

Ifølge radiokanalen ARD er sju tyske spillere plaget av sykdom. Noe også landslagssjef Joachim Löw bekrefter.

- Sju spillere har mindre influensasymptomer, sier Löw til radiokanalen.

Vond hals - De har vondt i halsen. Jeg tror ikke det er så ille og jeg vil ikke få det til å høres dramatisk ut, sier landslagssjefen.

Löw vil ikke si hvilke sju spillere det gjelder, men Leverkusen-talentet Christoph Kramer skal være én av de rammede, ifølge landslagsledelsen.

Dersom sju spillere er plaget, er det uansett dramatiske nyheter for Tyskland som møter et medaljejagende Frankrike som imponerte i gruppespillet i Brasil.

Tysklands stopperkjempe Mats Hummels sto over åttedelsfinalen mot Algerie på grunn av sykdom, men meldes klar til morgendagens oppgjør.

Kritikk Flere tyske stjerner har fått kritikk for innsatsen i VM. Blant dem er Mesut Özil og Phillipp Lahm.

- Mesut er ekstremt viktig for oss, sier Löw ifølge The Guardian om kritikken.

- Kritikken er like uforståelig som den mot Lahm. Noen ganger føler jeg at ting føler jeg ting (fra journalister og reportere) blir publisert litt fort, sier Löw.

HODEBRY: Joachim Löw har sykdom i VM-troppen. Foto: AP Photo/Frank Augstein
HODEBRY: Joachim Löw har sykdom i VM-troppen. Foto: AP Photo/Frank Augstein Vis mer

Tyskland - Frankrike starter klokka 18.00 i morgen. Kampen sendes på NRK.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer