Sju tips for sju rette

En gullkupong i V75 skal ha sju riktige vinnere. Dagbladets travekspert Bengt Berg gir deg tipsene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

1. FINN EN FAVORITT:

Ikke sky alle favoritter som pesten! Det er et fornuftig utgangspunkt, når man skal bevege seg inn i kampen om å bli en alenevinner på lørdag og håve inn 48 millioner kroner.

Så å si hver eneste gang innfrir en eller annen spillefavoritt. Det man må finne fram til, er hvor det kommer en uventet vinner. Det kan være nok at det kommer overraskelser i to-tre løp til å gi gigantutbetaling. Et eller to holdepunkt er altså nødvendig, hvis man skal bevege seg ut på dypt vann i noen andre løp. Ellers blir fort V75-kupongen for dyr. Innleveringsprisen går raskt i taket uten et par løp, der man bare satser på én hest.

2. MANGE FAKTORER:

Her er de faktorene som man først og fremst må ta hensyn til for å finne et godt holdepunkt:

Startsporet må være bra. Hesten skal kjøres av en toppkusk. Og selvfølgelig skal hesten ha dokumentert toppform i det siste. Det vil si, at den nylig har gode plasseringer å vise til.

3. TA SJANSEN:

Det finnes derimot ingen trygg vei mot 48 millioner, så sjanser må tas. En mulighet er å satse alt på en hest som er rangert som nummer to eller tre ved siden av den nevnte spillefavoritten i et annet løp. Med to alenemarkeringer, eller bankere som det heter på sjargongen, der bare en er spillefavoritt er man egentlig ganske godt i gang. Når bankerne er funnet, er neste skritt å bestemme seg for i hvilke løp man kan prøve seg på en «smal» utvei. Altså overleve med få markeringer. Ha gjerne med en «dyping», en som er lite markert, i disse avdelingene også. Det må flaks til for å vinne!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.