Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sju Tottenham-spillere matforgiftet

Skjebnekampen spilles likevel.

(Dagbladet.no): Sju Tottenham-spillere ble rammet av matforgiftning i morgentimene i dag, melder britiske medier.

Klokka fire skal de spille siste seriekamp mot West Ham - en kamp de må vinne for å være sikre på å holde Arsenal bak seg på tabellen.

Tottenham har bedt Premier League om utsettelse av kampen, men etter at representanter fra ligaen oppsøkte hotellet der Spurs bor før kampen, har de besluttet at kampen må spilles.

Det bekrefter Tottenham på sin egen hjemmeside i ettermiddag.

Alle kampene i siste serierunde har avspark klokka 16 i dag, og det er derfor lite ønskelig for ligaen å flytte kampen.

Arsenal spiller sin skjebnekamp samtidig, og Tottenhams motstander West Ham skal spille finale i FA-cupen mot Liverpool neste helg.

TRØBBEL FOR SPURS: Sju Totteham-spillere ble i morgentimene rammet av matforgiftning. Det er foreløpig uklart hvem det gjelder. Dette er i alle fall Aaron Lennon og Michael Carrick under kampen sist helg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling