Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjuåringens rørende møte med United-heltene: - Den beste dagen i livet mitt

Cerebral parese hindrer ikke den lille gutten i å følge drømmen sin. 

- JEG BARE BRUKER KNÆRNE: Samuel er keeper på fotballaget. Og i samarbeid med Manchester United-stiftelsen fikk han møte sine store idoler David De Gea, Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic. Video: Manchester United Foundation Vis mer

(FourFourTwo): Manchester United Foundation har en løpende kampanje som har fått navnet #UnitedandMe. I løpet av 12 måneder vil stiftelsen møte unge folk som forteller hvordan Manchester United har hatt en positiv innvirkning på livene deres.

I den forbindelse blir vi kjent med den sju år gamle gutten Samuel som har cerebral parese. Han bruker en form for rullestol til å komme seg fram, og kan ikke gå uten hjelp. Det hindrer likevel ikke den lille gutten å gjøre det han elsker aller mest; å spille fotball.

- Jeg sier til meg selv: «Aldri gi opp». Jeg er i en rullestol og jeg gir aldri opp. Bare prøv. Prøv så godt du kan, sier Samuel i videosnutten du kan se øverst i denne artikkelen.

Samuel er keeper på et skolelag for sjuåringer. Han sitter på knærne sine foran målstreken.

- Jeg bruker knærne mine til å bevege meg rundt og hoppe, sier Samuel, som samtidig innrømmer at det kan være vanskelig.

- Å spille fotball er litt vanskelig for å være ærlig. Jeg klarer egentlig ikke å bevege meg så mye, fordi når det er kaldt, blir kroppen min så stiv. Men jeg prøver så godt jeg kan, sier Samuel.

Han trodde aldri han skulle få muligheten til å spille fotball, men treneren hans ga ham en sjanse.

- Og fra den dagen har jeg blitt bedre, sier Samuel, som av venner omtales som Sam.

Sjuåringen fikk møte noen av sine store helter på Manchester Uniteds treningsanlegg. Der fikk han signerte hansker av keeper David de Gea og ble seinere møtt av superstjernene Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic.

- Å komme inn på treningsanlegget var den beste dagen i livet mitt. Jeg kommer aldri til å glemme det, sier Samuel.

Uansett om du holder med Liverpool, Manchester City eller noen andre lag som er Manchester Uniteds rivaler, er det vanskelig å ikke la seg bli rørt av motet til den lille gutten. Se hele videoen øverst i denne saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media