<strong>SJUENDEPLASS:</strong> Det ble ikke medaljer på Sarah Louise Rung under 50 meter fri i Paralympics. Foto: AP Photo / Lefteris Pitarakis / NTB scanpix
SJUENDEPLASS: Det ble ikke medaljer på Sarah Louise Rung under 50 meter fri i Paralympics. Foto: AP Photo / Lefteris Pitarakis / NTB scanpix Vis mer

Sjuendeplass på Rung

Ingen nye medaljer i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sarah Louise Rung svømte mandag inn til tiden 40,42 og en sjuendeplass i finalen i 50 meter fri i Paralympics.

Rung, som allerede har tre medaljer fra sine tre foregående øvelser, varslet på forhånd at hun hadde lave forventninger til mandagens øvelse.

– Jeg svømmer denne øvelsen for første gang i et mesterskap og aller mest som en forberedelse til 100 meter fri, som er den siste øvelsen min. 200 meter medley på torsdag er den neste store øvelsen nå. Jeg skal gjøre det beste jeg kan i hvert eneste løp, og så får vi se hva det holder til, sa hun til NTB søndag.

Førsteplassen på 50-meteren gikk til Li Zhang fra Kina med tiden 36,87, mens Joana Maria Silva fra Brasil og Bela Trebinova fra Tsjekkia tok henholdsvis andre- og tredjeplassen.

Til nå har Rung en bronsemedalje i 200 meter fri, en sølvmedalje i 50 meter butterfly og et gull i 100 meter bryst fra årets Paralympics.

Fortsatt gjenstår 200 meter medley (15. september), 50 meter rygg (16. september) og 100 meter fri (17. september) for svømmeren fra Stavanger.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer